1 hæklenål, 2 garnnøgler, 3 opskrifter

 Blomstermåtte hæklet i Luxus Macaroni

Kender du det der med, at man virkelig gerne vil prøve noget helt nyt garn, men man er bare ikke sikker på, hvad man skal hækle med det, og om man ender med en hel masse spild bagefter? Jeg har længe haft lyst til at lege med Luxus Macaroni fra Hobbii, og jeg vidste, at jeg ville hækle en lækker clutch til mig selv, men hvad så med resten af garnet?

Det har jeg da selvfølgelig fundet en løsning på, så hvis du står og mangler inspiration til at lege med garnet, så læs videre!

Jeg har været så heldig at få tilsendt to ruller Luxus Macaroni fra Hobbii.dk og fået frie tøjler til at lege med det. 

I dette blogindlæg deler jeg mine tanker og erfaringer med Luxus Macaroni. Opskrifterne ligger her på min hjemmeside og omfatter:

- Hæklet clutch i Luxus Macaroni 
- Kvaster i Luxus Macaroni
- Måtte i min signaturblomst

 

Den hæklede clutch 

Uanset hvor jeg kigger hen, så findes der lækre, hæklede tasker, som ofte koster kassen. Jeg ved ikke, om det bare er mig, men det er altså svært at få sig selv til at betale en bondegård for en taske, som man i teorien kan lave selv. Så det har jeg gjort, og jeg er virkelig glad for resultatet! Opskriften på min hæklede clutch i Luxus Macaroni er selvfølgelig delt med jer, så du kan hækle din egen, og ved I hvad? Den er helt gratis og findes her på min hjemmeside, så du skal bare skaffe garnet, og så er du kørende.

Jeg har hæklet min clutch i den lækreste pastel lilla, og jeg er helt skudt i den farve. Jeg har et ret fast princip om, at bare fordi vi går efteråret i møde, så behøver jeg ikke at gå ned på farver. Men den ville også være flot i en lækker koksgrå eller en standard, sexet sort. Tricket her er at vælge farver ud fra overtøj. Mit overtøj er overvejende neutralt i farverne, så jeg kan gå all-in på tørklæder, støvler og tasker! Der er intet bedre end hæklede accessories, vel?

Hæklet clutch i Luxus Macaroni

 

Luxus Macaroni er genialt til kvaster

Og apropos accessories, har I opdaget at en af sommerens trends er taget med i efteråret? Der bliver nemlig stadig sat kvaster på tæpper, tasker og alt derimellem, og som I sikkert har opdaget, er jeg blevet helt besat af at lave de små pynteting. Kvasterne bliver absolut ikke mindre skønne af at blive lavet i Luxus Macaroni - tværtimod.

Jeg har lavet en udførlig billedguide på mine kvaster i Luxus Macaroni her på hjemmesiden, så du kan blive mester til at lave dem på ingen tid - det bedste af det hele? De kan bruges til så mange forskellige ting.

Det mest åbenlyse er at sætte en nøglering i, og du kan derved upgrade dit nøglebundt, og måske endda halvdelen af din omgangskreds’! Hvad der er endnu bedre er, at de er den perfekte accessory til din taske. Sæt den på lynlåsen eller i kanten ved remmen, og giv din taske et sødt og romantisk pift. Generelt fungerer Luxus Macaroni super godt som kvaster, fordi det gør kvasterne så fyldige. Det er bare vigtigt, at du giver dem en lille klat stoflim i enderne, da de ellers vil trevle helt ustyrligt. 

Guide til at lave kvaster i Luxus Macaroni

 

Kronen på værket: blomstermåtten i Luxus Macaroni

Den klassiske ting at hækle med det lidt større garn er klart måtter. De bliver flotte og fyldige, og så skal man ikke ofre mange aftener på projektet. Win win. Hækleopskriften på min blomstermåtte tager udgangspunkt i min signaturblomst, og den vil pynte sødt på et lille børneværelse, under et lille bord eller være en glad velkomst til dig selv og dine gæster i gangen.

Mig der klargør min blomstermåtte i Luxus Macaroni

 

Få mest muligt ud af dine garnruller 

Jeg har designet disse opskrifter med Luxus Macaroni, så du kan få noget ud af dine garnnøgler, og hvis du sørger for ikke at have for lange ender, så kan du nå rigtig rigtig langt med dette garn!

Ud af kun 2 garnnøgler fik jeg 1 clutch, 1 måtte og 5 kvaster, hvilket jeg selv er meget begejstret (og overrasket!) over. Jeg har til alle opskriftere givet et tip eller to ekstra, så du kan gøre dit projekt endnu mere personligt og sjovt. Hvis du følger alle de ekstra råd, jeg har givet, så skal du dog ikke regne med, at garnet strækker til alle projekterne, men så vil én ekstra nøgle være mere end rigeligt.

Det kan måske være, at du sidder og undrer dig over, hvorfor mine kvaster er blå og ikke råhvid og pastel lilla, men der er en simpel forklaring; jeg kunne simpelthen ikke få nok af garnet, så jeg købte to nøgler ekstra… haha, hov! (og billedguiden så bare så meget finere ud, hvis jeg lavede den med de blå kvaster).

To ruller Luxus Macaroni fra Hobbii.dk

At hækle med Luxus Macaroni er legende let, og det går så hurtigt, at det er svært at stoppe efter bare én opskrift. Du skal selvfølgelig have skaffet dig en hæklenål på 12 mm, men du har ikke brug for andre specielle remedier for at lege med garnet, så det er bare med at komme i gang!


God fornøjelse 


Skriv en kommentar

For at undgå spam skal kommentarer lige godkendes, før de offentliggøres. Men skriv endelig, og din kommentar vil blive vist hurtigst muligt ♡