Ekstra god tid til hækling: Sindssyg eller motiveret?

en masse garn på et bord

 

Hækling boomer i disse dage. Det kan jeg både se på min egen hjemmeside og på de sociale medier derude. For mange har den ekstra tid hjemme i stuen givet meget tid til fordybelse i projekter og hobbyprojekter, som ellers længe har været forsømt. 

Derfor vil jeg i dette blogindlæg give nogle gode råd og forhåbentligt inspirere jer derude med hækleprojekter, der giver tid til fordybelse og følelsen af at fremstille noget meningsfuldt i disse dage ♡

Brug min hækleguide som springbræt 

I menuen på min hjemmeside finder du en detaljeret trin-for-trin hækleguide, som guider dig gennem de mest anvendte masker og hækleteknikker. Hvert trin har et billede, så du nemt kan se, hvad der foregår. 

Det kan være en god idé at starte med at lære at hækle en magisk ring, da denne er en af de mest basale teknikker, hvis du har lyst til at hækle amigurumi (f.eks. hæklede dyr). Den magiske ring består af fastmasker, og de komplimenterer derfor hinanden rent teknisk. 

Du kan også læse lidt om de forskellige hæklemasker i min oversigt over hæklemasker og teknikker.

magisk_ring

Hvor skal du starte?

Du kan vælge at scrolle gennem alle mine opskrifter, men jeg har faktisk gjort det ekstra nemt at vælge ved at sortere mine opskrifter i små kollektioner. Her finder du blandt andet en kategori, hvor du ser alle de opskrifter, som kan hækles på en time.  

Disse er vildt gode, hvis du skal rydde ud i dine garnrester og vil undgå spild, eller hvis du bare trænger til et 'no-brainer'-projekt, som du kan lave, mens du ser TV ♡

Hæklede_påskeæg

Et par populære hyggeprojekter lige for tiden er blandt andre de små hæklede påskeæg, som kan varieres ud i det uendelige, eller en sød hæklet kvast

Man siger, der kommer et babyboom.... 

Nogle vil mene, at der om 9 måneders tid kommer et babyboom affødt af den ekstra tid, man pludselig har i disse dage. Måske kender du en, der venter en lille ny, eller også synes du bare, ligesom mig, at det er ekstremt nuttet at hækle babyting. 

Hæklede babyting er en af mine spidskompetencer, og jeg har samlet mere end 20 opskrifter på babyhæklerier, som byder på alt fra babytæpper, små rangler, vaskeklude, sløjfer og meget meget mere! 

I særdeleshed er min nye opskrift på Anna Babytæppe utroligt populær, og det er et rigtigt "afslapning-i-sofaen-mens-jeg-hækler-og-ser-TV-projekt", som du har mange timers hækling i ♡

Opskrift på Anna Babytæppe

Husk at kommentere og dele dine hæklerier!

I disse ensomme tider har vi alle brug for at dele vores hæklerier med hinanden. Hvis du hækler nogle af mine ting, ville jeg blive lykkelig for, at du delte dem på Instagram og tagger #idamariehækler ♡

Du kan også kommentere direkte på dette indlæg, hvis du har spørgsmål eller blot lidt good-will, du har lyst til at dele med mine andre besøgende. 

Se alle ækleopskrifter fra Ida-Marie Hækler


2 kommentarer

  • Kære Anette
    Tusind tak for den skønne hilsen! Hækling er jo også bare helt fantastisk, så jeg kan jo kun opfordre dig til at kaste dig ud i det. Der er ikke noget bedre end at sidde og nørkle – især nu hvor vi går vinteren imøde.
    Mange hilsner og kram, Ida-Marie<3

    Ida-Marie
  • Kære Ida Marie! Sikke et herligt univers, du har skabt! 🌼🌸Jeg kan kun strikke, men vil gerne lære at hækle. Det ser så skønt og indbydende ud, altsammen. Tusind tak!💛🌼💕

    Anette Albeck

Skriv en kommentar

For at undgå spam skal kommentarer lige godkendes, før de offentliggøres. Men skriv endelig, og din kommentar vil blive vist hurtigst muligt ♡