Hækling er mit liv

træbidering med hæklede kugler omgivet af garn og blomster

Dette er mit første blogindlæg på IdaMarieHækler.dk, og jeg kan ikke beskrive, hvor meget jeg har glædet mig til at søsætte projektet.

For 2 år siden fik jeg for første gang en hæklenål i hånden, og jeg har ikke set mig tilbage siden. 

Jeg har altid elsket at være kreativ, men intet har fanget mig så meget som hækling. Det er nemt, sjovt og uendeligt beroligende, og efter en lang dag på arbejdet er der intet bedre end at finde hæklegrejet frem og fordybe sig i sin lille hækleverden. Vel?

Jeg hækler meget til mig selv, men det bedste jeg ved er, at give det jeg hækler i gave til mine venner og familie.

Rigtig mange af mine veninder er blevet mødre, og jeg elsker at forkæle børnene med hjemmelavede hækleting, som faktisk kan blive utroligt flotte, fordi hækling er yderst simpelt og let at gøre pænt.

hæklet giraf på træbidering med kugler omkring

Mine hækleopskrifter er udviklet, så alle kan være med. Målet er, at de skal være nemme at gå til og forholdsvis hurtige at lave. Det vigtigste for mig er, at hækling skal være hyggeligt - og at man så ender ud med små, skønne produkter, som man kan give sig selv eller andre, er bare en ekstra bonus 

Min næststørste passion (efter hækling selvfølgelig) er at rejse, og jeg har rejst meget med min kæreste i Europa, USA og store dele af Asien, og Asien er og bliver mit paradis på jord. Jeg har lært, at man sagtens kan tage sin hækling med sig rundt i verden, hvis blot man har de rigtige hækleredskaber og tænker smart i sin planlægning.

pige der hækler ud til vandet med bjerge i baggrunden

Og hvorfor så lige Asien? Min kæreste har rejst i Asien i mange år, inden han mødte mig, og jeg har altid vidst, at det har været en stor drøm for ham at vise mig det. Og intet har gjort mig lykkeligere end vores mange rejser, hvor jeg har kunne få fuld ro om kreativiteten og min udvikling af nemme og søde hækleopskrifter til alle jer ♡ Min yndllingsbeskæftigelse er at sidde i vandkanten med en vietnamesisk iskaffe og nørde med nye hækleidéer! 

Min kæreste freelancer, og det er fantastisk at leve et liv bestående af masser af rejser, fleksibilitet og kreativitet. Og hvor der er tid, kommer idéer! Derfor har jeg endelig fået tid til at forbyde mig i min store kærlighed, hækling, og jeg kan ikke vente med at dele mine opskrifter, erfaringer og tanker med jer på min nye hjemmeside. 

Så velkommen til IdaMarieHækler.dk. Gå på opdagelse, nyd livet, og grib din hæklenål!

 

ida-marie ♡


Skriv en kommentar

For at undgå spam skal kommentarer lige godkendes, før de offentliggøres. Men skriv endelig, og din kommentar vil blive vist hurtigst muligt ♡