Handelsbetingelser

Herunder fremgår gældende handelsbetingelser på IdaMarieHækler.dk. Handelsbetingelserne skal betragtes som en bindende kontrakt mellem dig som kunde og

Ida-Marie Hækler PMV

Borups Allé 235E, st. tv

2400 København NV

CVR: 39405326

E-mail: kontakt@idamariehaekler.dk

*Senest revideret: 28/3/18

 

Indholdsfortegnelse

  • Priser
  • Levering
  • Ordrebekræftelse
  • Fortrydelse
  • Reklamationsret
  • Persondata

 

Priser

Webshoppen, IdaMarieHækler.dk, ejet af Ida-Marie Hækler PMV modtager betaling med VISA, Mastercard samt Apple Pay. Produktet vil blive betragtet som værende leveret, når der er klikket på download-linket.

Alle beløb er i DKK

 

Levering

Webshoppen, IdaMarieHækler.dk, sælger kun digitale produkter, som leveres i form af et download-link efter gennemførsel af betaling.

 

Ordrebekræftelse

Du har som kunde ansvar for at læse din ordrebekræftelse igennem og hurtigst muligt underrette firmaet på kontakt @ idamariehaekler.dk, hvis du finder uoverensstemmelser i forhold til det bestilte produkt.

 

Fortrydelse

Ved køb af en opskrift gives adgang til et download-link med den pågældende opskrift, og produktet leveres altså med det samme.

Ved modtagelse af dette download-link både på selve ordresiden samt på mail, betragtes købet som gennemført, og køber accepterer hermed, at den 14-dages fortrydelsesret frafalder. 

 

Reklamationsret

Ida-Marie Hækler yder ingen fortrydelsesret på køb af digitale downloads. Det er dog muligt at reklamere, såfremt køber med rette kan påvise, at der er fejl i det digitale produkt, eller at beskrivelsen af produktet er misvisende i forhold til der leverede produkt. I dette tilfælde bedes du informere Ida-Marie Hækler på mailen kontakt@idamariehaekler.dk. Der tilbydes i dette tilfælde refusion af det betalte beløb for produktet eller en rabatkode på samme beløb til køb af et nyt produkt. 

 

Persondata

Ida-Marie Hækler PMV respekterer og lever op til persondataforordningen, der officielt er trådt i kraft pr. 25. maj 2018. Læs mere om GDPR her.

Ønsker du som kunde at købe en opskrift på IdaMarieHækler.dk, vil du blive bedt om at udfylde de oplysninger, der er lovgivningsmæssigt nødvendige for, at betalingen kan gennemføres, og download-linket kan leveres. Obligatoriske felter er markeret med (*), og uden denne information, kan købet ikke gennemføres.

Du kan læse meget mere om den gældende privatlivspolitik her. 

IdaMarieHækler.dk benytter sig af kryptering og sikkerhedssystemet SSL, hvilket betyder Secure Socket Layer. Ida-Marie Hækler gemmer ikke dine kortoplysninger eller leveringsinformationer.